Topchef fra AP Møller gør dansk landbrug profitabelt

Tid til nytænkning i dansk landbrug. Tidligere direktør fra AP Møller Mærsk, Steen Jakobsen, hjælper med at forbedre dine finansielle resultater.

Steen Jakobsen er partner i minAGRO, som er landbrugets foretrukne finansielle sparringspartner. I kombination med Peter Arendts ekspertise indenfor handel med råvarer tilbyder minAGRO nu én komplet portefølje af redskaber der kan hjælpe det danske landbrug til at blive mere profitabelt.

minAGRO tilbyder sparring på time basis. Vi går igennem dine målsætninger og dine nuværende resultater. Vi sammenligner dine resultater med andre landbrug med udgangspunkt i best practices. Sammen lægger vi en strategi for hvordan vi bedst kan opnå dine målsætninger. Derefter tilbyder vi en skræddersyet udførelse hvor vores indblanding er tilpasset dine ønsker og behov.

Indtil Steen Jakobsen blev partner i minAGRO, havde han en lang karriere indenfor AP Møller organisationen. Her havde han bundlinje ansvaret for AP Møllers aktiviteter i Belgien med en omsætning på mere end 15 Mia kr. Siden Steen blev partner i minAGRO har han haft fokus på landbruget i Holland og Belgien. Her har vi formået at hjælpe halvdelen af de største 100 landbrug til at blive mere profitable. I Holland og Belgien var det en vigtig målsætning for landmændene at blive bedre til indkøbsstyring.

Kontakt mig for at høre hvad vi kan hjælpe dig med