Personligt mentorforløb

Lær at handle som en professionel trader

3 måneder der gør dig profitabel på børsen

Mit personlige mentorforløb lærer dig at handle som en professionel trader. Jeg lærer dig mine metoder til profitabel handel med aktier, valuta, samt de mere risikofyldte råvarefutures og CFD`er. Sammen gennemgår vi mit uddannelsesmateriale, tilpasset dit behov. Jeg giver ud af mine erfaringer som professionel trader gennem 20 år. Dermed undgår du de fælder du ellers ville havne i - fælder der kan være meget dyre.. En gang om ugen går vi børsmarkedet igennem med de værktøjer du lærer. Du lærer på den måde at lægge en strategi for dine investeringer, så du drager mest mulig nytte af en gunstig prisudvikling. Under forløbet kan du altid få fat i mig.

Kontakt mig for at høre mere

Alle succesfulde tradere har haft en mentor – også jeg

"Jeg har mødt mange eksperter, der vil lære dig at handle gennem de 17 år jeg har været professionel trader. De fleste har ikke selv en baggrund som trader og ved derfor ikke hvad det vil sige, at løbe en risiko. Det ved jeg og jeg har 17 års erfaring i at styre den. Jeg kan derfor lære dig de grundlæggende metoder indenfor succesfuld trading. Metoder jeg selv lærte for 17 år siden, da jeg fik mit første job som trader. De virkede den gang og de virker i dag."
Peter Arendt, minAGRO

Kontakt mig for at høre mere

Gode grunde til at følge mit mentorforløb

Der er flere grunde til at følge mit mentorforløb. Her er de 3 vigtigste.

WP-Prosperity is Built to Maximize Search Traffic

Få mest muligt ud af dine handler

Lær at vælge den rigtige investering og at handle både stigende og faldende markeder. Lær også at lægge en strategi, så du minimerer risikoen for tab og får mest muligt ud af en positiv prisbevægelse.

WP-Prosperity Looks Beautiful on Any Device

Tænk risiko frem for gevinst

Mit mentorforløb lærer dig mine metoder til profitabel handel på aktie, valuta og ravarebørsen. Nøgleordene er grundig analyse, personlig adfærd og håndtering af risiko frem for fokus på gevinst.

WP-Prosperity is Designed for Easy Customization

Drag nytte af mine 20 år som trader

Mange har forsøgt sig med spekulation i råvarefutures - men de færreste i Danmark har på lang sigt kunne påvise en profitabel track-record som jeg. Mit mentorforløb lærer dig hvordan jeg handler.

Lær at time dine handler perfekt

Eksempel på hvordan jeg handler (fra daytrader.dk)

Gør din bedste investering

"Mit 3 måneders personlige mentorforløb koster 17.500 kr (ex.moms). Penge der er godt givet ud, om end du er nybegynder på børsmarkederne eller professionel trader

Kontakt mig for at høre mere