Personligt Mentorforløb

Mit 3 måneders personlige mentorforløb gør dig profitabel på børsmarkederne. Jeg lærer dig de værktøjer profesionelle Tradere anvender, for at kunne vælge de rigtige handler. Du lærer også at håndterer din psyke under pres, så du får mest muligt ud af de gode investeringer og mindst muligt tab på de dårlige handler.

Kontakt mig på formularen nedenfor, hvis du vil høre mere om, hvordan mit mentorforløb kan gøre dig til en mere profitabel trader.

Hvad får du gennem det 3 måneders mentorforløb:

  • 1 møde (fysisk eller via skype) a 45 minutters varighed hver uge i 3 måneder med Peter Arendt. Derudover er der løbende kontakt under forløbet over telefon og mail.
  • Du bliver undervist i Peter Arendt´s undervisningsmateriale indenfor teknisk analyse og risikostyring, tilpasset dit behov, så du kan vælge den rigtige investering i både stigende og faldende markeder.
  • Du drager nytte af Peter Arendt`s erfaringer som professionel trader gennem snart 20 år.
  • Du lærer at læse markedspsykologien og at styre din egen psyke, så du kan handle rationelt og disciplineret og dermed øge dine gevinstmuligheder.
  • Du lærer at lægge en plan for dine handler og at styre din risiko for tab i forhold til dine gevinstmuligheder.

Det 3 måneders personlige mentorforløb koster 17.500 kr (ex.moms).

Læs mere om mit personlige mentorforløb - klik her

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Peter Arendt

Bemærk: At der er tale om generel undervisning i teknisk analyse, risikostyring og finansielle instrumenter. Der er ikke tale om personlig rådgivning indenfor investering og portefølje pleje.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked