Om MinAGRO

minAGRO rådgiver Spekulander, Investorer og Landmænd om handel med afgrøder/råvarer, aktier og valuta.

minAGRO leverer markedets mest kompetente handelsrådgivning via updates og analyser her på hjemmesiden.

Selvom vi er statistikere med lange uddannelser bag os og selvom vi døgnet rundt handler på børser verden over, så er vores stil jysk og helt nede på jorden.

Kontakt os gerne til en uformel og gratis snak om din handelssituation, når du har behov her det.

Peter Arendt

Peter Arendt E: pa@minagro.dk M: +45 53710063

Peter Arendt
E: pa@minagro.dk
M: +45 53710063

Manden der i 2004 startede minAGRO hedder Peter Arendt.

Peter har siden 2007 fungeret som selvstændig handelsrådgiver for danske Spekulanger, Investorer og Landmænd med virksomheden minAGRO. Peter er i den forbindelse landets ledende ekspert i analyse af fundamentale og tekniske forhold af afgrøder samt aktier og valuta.

Peter har arbejdet som professionel ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000. Efter endt uddannelse som Cand. Merc. begyndte Peter i år 2000 som Trader ved AAK (tidligere Århus Oliefabrik). Frem til i dag har Peter (foruden danske landmænd) hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder, som Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring.

I 2007 forudsagde Peter den finansielle krise med artiklen ”Bank til bankerne”. Som et resultat af denne artikel udnævnte den danske avis Børsen Peter, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse. I 2007 forudsagde Peter også den første massive stigning i afgrødepriserne med analysen og artiklen ”Køb foder nu”. Artiklen blev publiceret på forsiden af avisen ”Effektivt Landbrug”. Siden da har Peter haft succes med at forudsige alle de langsigtede pristendenser på afgrødemarkedet.

Peter har skrevet bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse” - den første akademiske bog i Danmark, som behandler teknisk analyse og risikostyring. Bogen blev udgivet af forlaget Gjellerup/Gad i 2007. Første udgave er netop udsolgt. Anden udgave udkom i 2016.

Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med råvarefutures, aktier og valuta for sig selv og for spekulative fonde.

Uvilidighed

Vi får ikke tilskud, er ikke en del af en større organisation - vi er derimod uvildige og professionelle. Vores eksistensgrundlag er alene et resultatet af betaling fra vores abonnenter og ikke mindst god træfsikkerhed, her på hjemmesid