Om MinAGRO

minAGRO leverer markedets mest kompetente handelsupdates og analyser her på hjemmesiden.

Peter Arendt der står bag hjemmesiden laver også personlige mentorforløb for investorer, der vil lære at handle som en professionel trader. Læs mere om mentorforløbet her:

Personligt Mentorforløb i Investering

Selvom vi er statistikere med lange uddannelser bag os, så er vores stil jysk og helt nede på jorden.

Peter Arendt

Peter Arendt E: pa@minagro.dk M: +45 53710063

Peter Arendt
E: pa@minagro.dk
M: +45 53710063

Manden der i 2004 startede minAGRO hedder Peter Arendt.

Peter er blandt landets ledende eksperter i analyse af fundamentale og tekniske forhold af aktier, valuta samt råvarer.

Peter har arbejdet som professionel ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000. Efter endt uddannelse som Cand. Merc. begyndte Peter i år 2000 som Trader ved AAK (tidligere Århus Oliefabrik). Frem til i dag har Peter (foruden danske landmænd) hjulpet nogle af verdens største fødevarevirksomheder, som Mars, Nestlè og Kraft Foods med prismæssig risikostyring.

I 2007 forudsagde Peter den finansielle krise med artiklen ”Bank til bankerne”. Som et resultat af denne artikel udnævnte den danske avis Børsen Peter, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse. I 2007 forudsagde Peter også den første massive stigning i afgrødepriserne med analysen og artiklen ”Køb foder nu”. Artiklen blev publiceret på forsiden af avisen ”Effektivt Landbrug”. Siden da har Peter haft succes med at forudsige alle de langsigtede pristendenser på aktie og tåvaremarkedet.

Peter har skrevet bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse” - den første akademiske bog i Danmark, som behandler teknisk analyse og risikostyring. Bogen blev udgivet af forlaget Gjellerup/Gad i 2007. Tredje udgave udkom i 2019.

Uvilidighed

Vi får ikke tilskud, er ikke en del af en større organisation - vi er derimod uvildige og professionelle. Vores eksistensgrundlag er alene et resultatet af betaling fra vores abonnenter, mentorer og ikke mindst god træfsikkerhed, i vores nyhedsbreve her på hjemmeside.

Bemærk: At der er tale om generelle analyser og uddannelsesforløb om teknisk analyse, og risikostyring ved handel med finansielle instrumenter. Der er ikke tale om personlig rådgivning indenfor investering og porteføljepleje.