Lær at investere

Den professionelle trader Peter Arendt underviser i profitabel trading, på en måde som passer dig, gennem flere forskellige forløb.

Vælg mellem:

Personligt Mentorforløb:
Dette forløb er til dig til dig der gerne vil lære eller blive bedre til at investere, gennem et one-to-one forløb med Peter Arendt.

Sparringsforløb:
Dette forløb er til dig, der allerede har erfaring med at investere og gerne vil blive mere skarp. Her får du sparring til dine handler.

Online Investeringsforløb:
Dette forløb er til dig der gerne vil lære eller blive bedre til at investere. Forløbet foregår online og der er flere kursister på dette forløb. Kurset bliver afholdt af Peter Arendt.

Bogen Aktiehandel & Aktieanalyse –få mest muligt ud af dine investeringer:
Min bog aktiehandel og aktieanalyse er både til begynder og den øvede investor. Bogen giver din en introduktion til teknisk analyse og uddyber flere tekniske indikatorer. Bogen kan derfor bruges både som introduktion til teknisk analyse, eller som opslagsværk. På pædagogisk vis tager bogen dig igennem de mest relevante begreber så som: støtte og modstandsniveauer, tekniske mønstre, samt en række af de mest anvendte tekniske indikatorer.