6 ugers jobrettet introkursus i Investering, Aktiehandel og Aktieanalyse

Minagro. Peter Arendt er trader og indehaver af Minagro.

Med næsten 20 års erfaring indenfor investering i aktier, tilbyder minAGRO, et 6 ugers jobrettet kursus indenfor investering, aktiehandel og aktieanalyse.

Kursusmål

Med kurset får du en unik mulighed, for at få et grundlæggende indblik i investering, aktiehandel og aktieanalyse. Kurset forbedrer dine jobmuligheder væsentligt indenfor bank, finansierings og investeringsverdenen.

Målgruppen

Kursets målgruppe er ledige, der ønsker at lære om investering og analyse af aktier og som ønsker at blive klædt på til investerings, finansierings og bankverdenen.

Det er en fordel at have kendskab til investering, men ikke et krav, da kurset er et introduktionskursus på et grundlæggende niveau til investeringsverden, vil alle kunne være med.

Efterfølgende kan man udvide, med at tage det videregåendekursus i Investering, Aktiehandel og Aktieanalyse og/eller et personligt mentorforløb om trading.

Introkursets Indhold

 1. Hvordan fungerer aktiemarkedet
  • Hvad er aktier
  • Hvordan handler du aktier
 2. Hvordan analyserer du aktiemarkedet
  • Hvad påvirker kursen på en aktie
  • Hvordan læser du et regnskab
  • Forstå markedspsykologien på aktiemarkedet (hvorfor stiger og falder en aktiekurs)
  • Hvordan udvælger du de sunde aktieinvesteringer
  • Hvordan undgår du store tab (risikostyring af dine aktieinvesteringer)

Kurset er baseret på bogen aktiehandel og aktieanalyse, få mest muligt ud af dine investeringer (2016, 2. udgave, Gads forlag).

Kursets varighed

Kurset strækker sig over 6 uger med 8 undervisningsdage.

Kurset er en blanding af selvstudium/e-learning og holdundervisning. Alt undervisning og kursusmateriale er på dansk. På dage med selvstudium skal du forvente at anvende ca. 7,5 timer pr. dag, og der vil være adgang til support via mail og telefon.

Kurset afsluttes med en test.  Når du har bestået denne, får du diplom udstedt af minAGRO.

Underviser

Peter Arendt, Cand merc., professionel trader og ejer af virksomheden minAGRO, der rådgiver om handel med blandt andet aktier. Peter har erhvervet sin viden om analyse og investering i aktier ved professionelt at handle på børser verden over siden år 2000. Peter er forfatter til bogen ”Aktiehandel og aktieanalyse” (2016, 2. udgave, Gads forlag).

Bogen vil blive udleveret til eget brug, til alle kursister på første mødedag.

Peter Arendt udtaler sig ofte i Børsen omkring aktiemarkedet og deltager løbende i Millionærklubben i Radio 24-7. Ligeledes benytter diverse tidsskrifter og hjemmesider, såsom Penge og Privatøkonomi og Daytrader.dk sig regelmæssigt af Peter Arendt´s ekspertise og analyser. Derudover er Peter Arendt fast daglig markedsskribent i avisen, Effektivt Landbrug.

Dit udbytte af kurset

Efter kurset vil du være i stand til at forstå hvordan aktiemarkederne fungerer, hvad betyder udbud og efterspørgsel, markedspsykologi og spekulation for en udviklingen i en akties kurs. På kurset vil vi gennemgå de vigtigste elementer indenfor aktieanalyse, nemlig teknisk analyse af markedspsykologien på aktiemarkedet og fundamental analyse på både nationaløkonomisk, industrielt, virksomheds og rengskabsspecifikt niveau. Ligeledes vil du gennem tekniske indikatorer blive i stand til at analysere markedet, og dens kursretning.

Aktuelle kurser

Århus

Startdato: Kommer snart

Slutdato: Kommer snart

Tilmeld

Spørgsmål

Kurset afholdes af:

minAGRO
Agro Food Park 13
8200 Århus N
E: pa@minagro.dk
M: +45 53710063
www.minAGRO.dk