Imponerende track-record af dansk trader

Peter Arendt er trader og indehaver af Minagro.

Peter Arendt var en af de fem tradere, som blev interviewet i bogen “Daytrader”, og han har en track record, som de fleste nok vil misunde ham. Siden Arendt startede med at publicere sine analyser her på sitet, har han ramt den ene fuldtræffer efter den anden.

7 ud af 9 anbefalinger har foreløbig været gevinstgivende, og i 3 af disse handler har gevinsten været på over 20 pct. på 1-2 mdr. Den bedste købsanbefaling, H + H International, er steget 45,6 pct. siden anbefalingen for halvanden måned siden. I en enkelt aktie, Danske Bank, ville man være stoppet ud med et tab på 3,9 pct., hvis man havde fulgt anbefalingen.

En af fordelene ved Arendts strategi er, at han har en god risk-reward på sine handler, sådan at tabene er små, mens vinderne er meget større.

Herunder ses en oversigt over Arendts anbefalinger

Arendt-performance

Peter Arendts performance, baseret på anbefalinger, som er givet på daytrader.dk sitet i løbet af de fire seneste måneder.

Peter Arendt begyndte at komme med anbefalinger på daytrader.dk sitet slut i juli, og det danske C20-indeks befinder sig nærmest på præcist samme niveau som på det tidspunkt, og dermed kan man ikke beskylde Arendt for i denne periode at være begunstiget særligt af et meget positivt marked. Markederne har været turbulente, og der har både været store fald og store stigninger.

Læs den originale artikel - klik her